Το Suzuki Jimny επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Suzuki Jimny επιστρέφει στην Ευρώπη

Θα πωλείται μόνο σαν επαγγελματικό

Λίγους μήνες πριν, όταν η Suzuki ανακοίνωσε ότι, το Jimny δεν θα διατίνεται πλέον στις Ευρωπαϊκές αγορές, έπεσε «θρήνος» σε μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού αποτελούμενου κυρίως από νέους και δραστήριους καταναλωτές.

Όμως λίγες μόνο ημέρες πριν, η ιαπωνική μάρκα έριξε «αχτίδες φωτός» στο τούνελ όσων έψαχναν ακόμα και ένα μεταχειρισμένο Jimny τελευταίας γενιάς αποφασίζοντας να επαναφέρει το δημοφιλές τετρακίνητο off-road μοντέλο στην Ευρώπη σαν επαγγελματικό.

Η διάθεση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο. Δεδομένης της έντονης αναμονής για το μοντέλο, η Suzuki δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προ-παραγγελία πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά.

Το Suzuki Jimny LCV διατηρεί την εξωτερική του εμφάνιση ικανοποιώντας τους λάτρεις του χαρακτηριστικού retro σχεδιασμού του ενώ αλλάζει εσωτερικά προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη εργονομία.

Χωρίς να χάνει τίποτα από την Off-Road ταυτότητά του, μέσω του άκαμπτου κλιμακωτού πλαισίου τύπου σκάλας, της ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και του συστήματος τετρακίνησης ALL GRIP PRO, το επαγγελματικό Jimny θα δώσει λύση σε όσους έχουν την δυνατότητα αγοράς επαγγελματικού οχήματος.

Το μοντέλο διατίθεται σε μία πλέον έκδοση με λιανική τιμή προ φόρων € 15.582 η οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

Νίκος Τσάδαρης