Νέα Renault Kangoo και Express: Διαθέσιμα από την άνοιξη του 2021

Νέα Renault Kangoo και Express: Διαθέσιμα από την άνοιξη του 2021

Σε επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, η Renault παρουσίασε τα νέα Kangoo και Express, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τόσο σε έκδοση ελαφρού επαγγελματικού (LCV), όσο και επιβατικού. Αυτή η πλήρης γκάμα των 4 μοντέλων, θα παρουσιαστεί επίσημα και θα αρχίσει να διατίθεται από την άνοιξη του 2021.

Νέο Kangoo

Το νέο Kangoo Van στοχεύει κυρίως, στην κάλυψη των αναγκών που έχουν οι στόλοι οχημάτων, οι τεχνίτες και οι έμποροι, που αναζητούν ένα επαγγελματικό όχημα εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες. Εφοδιασμένο με τα καινοτόμα συστήματα Easy Sile Access και Easy Inside Rack, το All-new Kangoo Van φέρνει τις εξής καινοτομίες στα θέματα της φόρτωσης και της πρόσβασης:

- Easy Side Access: Ένα σύστημα ιδιαίτερα πρακτικό για τα κέντρα των πόλεων, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να έχει εύκολη πρόσβαση στο φορτίο του, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που θέτουν οι συνθήκες στάθμευσης. Καταργώντας την κεντρική κολόνα, το νέο van προσφέρει ευρεία και άνετη πλευρική πρόσβαση, με άνοιγμα 1,416 μ. (δηλαδή άνοιγμα διπλάσιο από το παλιό μοντέλο).

- Easy Inside Rack: Αυτό το επεκτεινόμενο εσωτερικό ράφι, επιτρέπει την τοποθέτηση και μεταφορά, σε ψηλό επίπεδο, μακριών και ογκωδών αντικειμένων, απελευθερώνοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, χώρο στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Το νέο Kangoo Vanξεχωρίζει για την εξωτερική του σχεδίαση. Το εμπρός μέρος είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, με μια χρωμιωμένη γραμμή μεταξύ της γρίλιας της μάσκας και του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ με τους τονισμένους «ώμους» μοιάζει εμφανώς αναβαθμισμένο, χάρη στο φινίρισμά του και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά. Το ολοκαίνουριο εσωτερικό του, προσφέρει ένα οριζόντια διατεταγμένο ταμπλό, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα, καθίσματα προσφέρουν περισσότερη άνεση, όντας και πιο ανθεκτικά.

Το All-new Kangoo Van είναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, τα οποία περιλαμβάνουν και τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέπτη, Permanent Rear View. Το νέο αυτό σύστημα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα προς τα πίσω, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρηστική στα ογκώδη οχήματα. Άλλα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν τα συστήματα Trailer Swing Assist, Brake Stability Control και AEBS Advanced Emergency Braking. Παράλληλα, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη αμαξώματος και κινητήρων. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη, ενώ θα προσφέρεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικές. Ο ωφέλιμος όγκος του κυμαίνεται μεταξύ 3,3-3,9 κ.μ. στην βασική έκδοση, και μεταξύ 4,2-4,9 κ.μ. στην επιμηκυμένη έκδοσή του.

Επίσης η επιβατική έκδοση Combi, με 5 θέσεις κανονικού μεγέθους, καλύπτει τις ανάγκες οικογενειών, έχοντας ανασχεδιασμένη εμφάνιση και προσφέροντας περισσότερη άνεση, αλλά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύγχρονα βοηθήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Το All-newExpressVan, τοπρακτικό και αποδοτικό van, στοχεύει στους νέους επιχειρηματίες και τους μικρούς στόλους, δηλαδή σε όσους αναζητούν την ιδανική σχέση αξίας / τιμής, καλύπτοντας τις βασικές τους ανάγκες.

Νέο Express

Το νέο Express Van ενσωματώνει όλους τους νέους, σχεδιαστικούς κώδικες της μάρκας, με στιβαρή και μοντέρνα εμφάνιση. Εξοπλισμένο με ενισχυμένα καθίσματα, το εσωτερικό του διακρίνεται για την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην προσφορά αποθηκευτικών χώρων (48 λίτρα, με χώρο φόρτωσης 3,3-3,7 κ.μ.) και την εργονομία. Το νέο Express Vanείναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Wide View Mirror.

Επίσης, το επιβατικό νέο Express τύπου Combi, προσφέρει 5 κανονικές θέσεις και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης και στοχεύει σε επιχειρηματίες που το χρειάζονται για μεικτή χρήση (επαγγελματική και ιδιωτική), αλλά, επίσης, και στους τεχνίτες και τους εμπόρους.

Νίκος Τσάδαρης