Η λέσχη AventurePeugeot αναπαλαιώνει Peugeot 205 GTi

Η λέσχη AventurePeugeot αναπαλαιώνει Peugeot 205 GTi

Η αναπαλαίωση θα λάβει χώρα στα εργαστήρια της λέσχης στο Σοσό

Για την επέτειο 210 ετών ιστορίας της Peugeot, η λέσχη «Aventure Peugeot» έχει δημιουργήσει μια νέα δραστηριότητα: την αναπαλαίωση και πώληση vintage οχημάτων.

Η αποκατάσταση των οχημάτων θα γίνει στα εργαστήρια του Μουσείου Ιστορικών Αυτοκινήτων της Peugeot στην κωμόπολη Σοσό και θα λαμβάνουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας με την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσης πριν τεθούν σε πώληση.

Το πρώτο αυτοκίνητο που επιλέχθηκε για αναπαλαίωση είναι το εμβληματικό μοντέλο της μάρκας με το λιοντάρι: το μαύρο 205 GTi με τον κινητήρα των 1.9L.

Η αναπαλαίωση θα λάβει χώρα στα εργαστήρια της λέσχης στο Σοσό, και θα αναδείξει το ταλέντο και την τεχνογνωσία των υπαλλήλων που κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις στα πεδία που είναι απαραίτητα για μια ποιοτική αναπαλαίωση: μηχανικοί, φανοποιοί και ταπετσέρηδες.

Η νέα αυτή δραστηριότητα είναι δυνατή λόγω της διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, ενώ η λέσχη “Αventure Peugeot” προετοιμάζεται εδώ και 7 χρόνια έχοντας κάνει τις απαραίτητες εργασίες στην αποθήκη της προκειμένου να διαχειριστεί το στοκ των ανταλλακτικών. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου εξαρτήματος η Peugeot θα απευθυνθεί σε παραδοσιακούς συνεργάτες της για την κατασκευή τους μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Από το 2021, έχει προβλεφθεί ένας αποκλειστικός χώρος για την έκθεση των αναπαλαιωμένων μοντέλων της μάρκας με την υπογραφή της λέσχης, ενώ θα ανέβουν και στην πλατφόρμα www.laventurepeugeotcitroends.fr.
Αυτοκίνητα ιδιωτών μπορούν επίσης να φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο εφόσον έχουν λάβει το πιστοποιητικό αυθεντικότητας της «Aventure Peugeot».

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...