Ανάκληση του Ford Ranger 1999

Ανάκληση του Ford Ranger 1999

Έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του αεριογόνου αερόσακου οδηγού 

H Γενική Γραμματεία  Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός   Εισαγωγέας των Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα βελτίωσης των μοντέλων Ranger του 1999.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 819 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 12/02/1999 μέχρι 17/08/1999. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένα επιβατικά οχήματα Ranger μοντέλα του  99, ενδέχεται το αεριογόνο του αερόσακου οδηγού να μην λειτουργήσει σωστά σε περίπτωση σύγκρουσης. Στα επηρεαζόμενα οχήματα πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως να αντικατασταθεί το αεριογόνο του αερόσακου συνοδηγού.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους  Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

Σχετικά Tags
Ford