Το Nissan Juke «παίζει» μουσική

Το Nissan Juke «παίζει» μουσική

Μια playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών για τις καλοκαιρινές διαδρομές

Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του Juke, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο,  έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με βάση αυτά που άκουγε τους τελευταίους μήνες,  ενώ εργαζόταν από το σπίτι. Είναι μια επιλεγμένη και συνάμα  αναζωογονητική συλλογή μελωδιών που θα ακούγεται εξαιρετικά μέσα στο νέο Juke,  χάρη στο εξατομικευμένο του ηχοσύστημα,  Bose Personal Plus που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την καμπίνα  του ιαπωνικού B-SUV. Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς  τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων,  δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Αυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus από τα ανταγωνιστικά ηχοσυστήματα  είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο,  γεγονός που μεταφράζεται σε μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία. Τα συγκεκριμένα  ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

Η μοναδική λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομμάτων θα προκαλέσει τον οδηγό και τους επιβάτες να τραγουδήσουν  αρκετά από τα τραγούδια της, ενώ βρίσκονται στον δρόμο:

- Αντικατοπτρίζοντας το ασπρόμαυρο εσωτερικό της Urbanizer,  η λίστα αναπαραγωγής διαθέτει τα πιο πρόσφατα, πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια που είναι διαθέσιμα για streaming,  αυτήν τη στιγμή.

- Ως φόρο τιμής στο μαύρο θεματικό εσωτερικό της Midnight, η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες και κομψές μελωδίες, προσφέροντας μια  εξαίσια συλλογή κλασικών chill-out κομματιών, ιδανικών για τους νυχτερινούς οδηγούς.

- Από την playlist δεν θα μπορούσαν να λείψουν μουσικά κομμάτια, αφιερωμένα στον έντονο συνδυασμό του πορτοκαλί με το μαύρο στο εσωτερικό του Juke,  συνδυάζοντας τα καλύτερα χορευτικά ακούσματα  από όλη την Ευρώπη.

Η μουσική είναι τόσο δυνατή που μας φτιάχνει τη ζωή. Το σωστό τραγούδι μπορεί να μεταμορφώσει τη μέρα σας ή να προκαλέσει υπέροχες αναμνήσεις.", δήλωσε ο Motivational Expert και Speaker, Danny Bent.

Νίκος Τσάδαρης