Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της Mazda

Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της Mazda

Θα είναι διαθέσιμες για παραγγελίες στην ευρωπαϊκή αγορά το φθινόπωρο του 2020

Για να σηματοδοτήσει την επέτειο των 100 ετών παρουσίας της στην αγορά, η Mazda παρουσιάζει μία ειδική έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μοναδικότητα του πρώτου της επιβατικού αυτοκινήτου, του R360 Coupe, πολλά από τα χαρακτηριστικά του οποίου  χαρακτηρίζουν κάθε σημερινό μοντέλο της μάρκας.

Οι επετειακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε δίχρωμη απόχρωση λευκού και μπορντό, όπως ήταν βαμμένο και το R360 Coupe όταν παρουσιάστηκε το 1960,και θα διαθέτουν ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα τονίζουν την επέτειο των 100 χρόνων.

MazdaR360 Coupe (1960)

ΤοR360 Coupe ήταν το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της Mazda, ένα μοντέλο που σημείωσε αμέσως μεγάλη επιτυχία χάρη στη μοναδική και φουτουριστική του εμφάνιση, την εξαιρετική του οδική συμπεριφορά και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική του τιμή, δίνοντας έτσι σε πολλούς οδηγούς την δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία της ελευθερίας που χαρίζει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου.

Το μοντέλο διέθετε έναν τετράχρονο κινητήρα, φαινόμενο σπάνιο για μοντέλο της κατηγορίας των micro-mini επιβατικών της εποχής, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και εξαιρετικά περιορισμένο βάρος ώστε να δίνεται έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης.

Επετειακές εκδόσεις

Σε ολόκληρη την γκάμα της μάρκας, ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει την επετειακή έκδοση σε δίχρωμο αμάξωμα λευκού-μπορντό, και με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα αποκλειστικά καπάκια στο κέντρο του τροχού με το λογότυπο των 100 χρόνων της μάρκας.

Οι επετειακές εκδόσεις περιλαμβάνουν:

  • Πατάκια με το λογότυπο των 100 ετών
  • Προσκέφαλα με κεντημένο λογότυπο 100 ετών
  • Μοκέτα σε μπορντό απόχρωση
  • Αποκλειστικό κλειδί με χαραγμένο το λογότυπο των 100 ετών, σε ειδική συσκευασία
  • Καπάκια στο κέντρο των τροχών με το σήμα των 100 ετών
  • Σήμα 100 ετών στον εμπρός προφυλακτήρα
  • Χρώμα αμαξώματος σε λευκή περλέ απόχρωση

Οι επετειακές εκδόσεις ξεκίνησαν από σήμερα να διατίθενται στην αγορά της Ιαπωνίας και θα είναι διαθέσιμες για παραγγελίες στην Ευρωπαϊκή αγορά, από το φθινόπωρο του 2020.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Mazda
Παρακαλούμε περιμένετε ...