Σημαντικές μετακινήσεις-μεταγραφές στον χώρο του αυτοκινήτου

Σημαντικές μετακινήσεις-μεταγραφές στον χώρο του αυτοκινήτου

Οργανωτικές αλλαγές στην Kosmocar- Ο κ. Νίκος Πρέζας Διευθυντής Πωλήσεων στην VW

Πριν καν προλάβει να ηρεμήσει το …πληκτρολόγιο, από την είδηση της αποχώρησης του κ. Νίκου Πρέζα από την Mercedes-Benz Ελλάς, ήριε η είδηση της μεταγραφής του από την άλλη άκρη της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Kosmocar A.E. Επίσημος Εισαγωγέας Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών Volkswagen με ΔΤ, ανακοίνωσε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στην δομή της, που εμπεριέχουν και το όνομα του κ. Πρέζα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Θανάσης Κονιστής, σε συνέχεια της σημαντικής συμβολής του στην πορεία της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Marketing Volkswagen (σαν προϊστάμενος τα τελευταία πέντε χρόνια), αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων (NewBusinessDevelopment), για την Kosmocar.

O κ. Θανάσης Κονιστής.

Σε συνέχεια της μετακίνησης αυτής, ο κ. Νικόλαος Πρέζας, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, από 18/2/2020. Ο κ. Πρέζας είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου ενώ από το 2012 ήταν Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς.

Ο κ. Νίκος Πρέζας.

Νίκος Τσάδαρης