Honda: Αυτά είναι τα μοντέλα που ανακαλούνται

Honda: Αυτά είναι  τα μοντέλα που ανακαλούνται

Για ποιο λόγο ανακαλούνται

Η Γενική  Γραμματεία  Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί  Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων της μάρκας.

Η ανάκληση αφορά επαναπρογραμματισμό σε 1061 οχήματατύπων: CIVIC  (FK3), CRV  (RE6)  και  HRV  (RU8),  περιόδου  παραγωγής  από  τον  Ιανουάριο  του  2015  μέχρι και τον ∆εκέμβριο του 2018. Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, κατά την διάρκεια επαναλαμβανόμενων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της  ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη επηρεάζοντας την καταλυτική του ιδιότητα.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για τον επαναπρογραμματισμό  της  ηλεκτρονικής  μονάδας  ελέγχου  του  κινητήρα,  χωρίς  καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι  καταναλωτές παρακαλούνται  όπως επικοινωνήσουν  με  την  Τεχνική  ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ.  στο  τηλέφωνο 210 3483795  με το Τμήμα  Εξυπηρέτησης  Πελατών της,  ή  μέσω  e-mail  στη διεύθυνση: [email protected].

Σχετικά Tags
Honda