Η VW στην «Αυτοκίνηση 2019»: Πρεμιέρα του νέου Golf

Η VW στην «Αυτοκίνηση 2019»: Πρεμιέρα του νέου Golf

Η ετήσια έκθεση αυτοκινήτου ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια αποκάλυψή του στην έδρα της Volkswagen, το Wolfsburg, το ολοκαίνουργιο Golf θα βρίσκεται στην «Αυτοκίνηση 2019», την ετήσια έκθεση αυτοκινήτου που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας.

Το νέο Golf (οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουμε την ευκαιρία να το δουν από κοντά, πριν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους), έφτασε αισίως στην όγδοη γενιά του με περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε 45 χρόνια καριέρας και πλέον εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή: διασυνδεμένο, προνοητικό, ευφυές, εξηλεκτρισμένο.

Όμως το νέο Golf δεν είναι η μοναδική πρεμιέρα για την Γερμανική μάρκα στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου του 2019. Στον εκθεσιακό χώρο της Kosmocar-Volkswagen, θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους πέντε ακόμα μοντέλα. Δύο από αυτά είναι ιδιαίτερες εκδόσεις του T-Roc:

  • Το νέο T-Roc R, με ισχύ 300 ίππων που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα (χωρίς ηλεκτρονικό περιορισμό) φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.
  • Το νέο T-Roc Cabriolet, το πρώτο cabriolet μοντέλο στα compact SUV, που συνδυάζει την εμφάνιση και την δυναμική των «συμβατικών» SUV με την ξεχωριστή οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή.

Δίπλα σε αυτά, μία νέα έκδοση του Tiguan:

  • Το νέο Tiguan Allspace, με μεγαλύτερες διαστάσεις από το «κλασσικό» Tiguan, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα άνετης φιλοξενίας επτά επιβατών.

Τέλος, με την Volkswagen να δηλώνει και να είναι έτοιμη για την εποχή της ηλεκτροκίνησης, ιδιαίτερα βαρύτητα αποκτούν δύο ακόμα πρεμιέρες για τη μάρκα. Πρόκειται για δύο ηλεκτρικές ή εξηλεκτρισμένες εκδόσεις μοντέλων, που κάνουν το ντεμπούτο τους στην «Αυτοκίνηση 2019»:

  • Το νέο e-up! με αυτονομία 260 χλμ., που φιλοδοξεί να γίνει η πιο ρεαλιστική και προσιτή επιλογή compact διαστάσεων σε μια νέα και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά. Με αυξημένη πλέον αυτονομία, το νέο e-up! μπορεί να αποδειχθεί το ιδανικό όχημα για οικονομική μετακίνηση όχι μόνο στην πόλη αλλά και έξω από αυτήν.
  • Το νέο Passat GTE, η plug-in υβριδική έκδοση του νέου μοντέλου που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Το Passat GTE συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου ικανού να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με άνεση και ασφάλεια, παράλληλα με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδική οικονομία. Ως αποτέλεσμα, ένα μοντέλο από τα πλέον ιδιαίτερα και απολαυστικά στην οδήγηση, που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Η παρουσία της VW στην έκθεση ολοκληρώνεται με το best-seller της μάρκας στην Ελλάδα. Το Polo, δηλώνει «παρών» με 3 διαφορετικές προτάσεις, προβάλλοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του:

  • Polo TGI, με καύσιμο το φυσικό αέριο για κορυφαία οικονομία
  • Polo TSI R-Line για πιο σπορ παρουσία και αίσθηση
  • Polo GTI για κορυφαίες επιδόσεις

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες της μάρκας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το προωθητικό πρόγραμμα Deal Days by Volkswagen, για την απόκτηση ενός μοντέλου της μάρκας σε προνομιακές τιμές.

Νίκος Τσάδαρης