Η Mazda στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Η Mazda στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Η Ιαπωνική εταιρία επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα με την επωνυμία Mazda Autoone

Δυναμική είναι η επιστροφή της Mazda στην Ελληνική αγορά και κατ’ επέκταση η παρουσία της στην προσεχή έκθεση «Αυτοκίνηση Αnytime 2019». Μετά από χρόνια απουσίας, φέτος το καλοκαίρι η Ιαπωνική εταιρία επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα με την επωνυμία Mazda Autoone, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη.

Η αντισυμβατική μάρκα, συνώνυμο της αξιοπιστίας, των ριζοσπαστικών τεχνολογιών και του βραβευμένου σχεδιασμού, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να απολαύσουν όλη την γκάμα των μοντέλων της: το αυτοκίνητο πόλης Mazda2, το προηγμένο Mazda3 σε εκδόσεις Hatchback & Sedan καθώς και τα τρία 3 SUV: το ευέλικτο CX-3, το οικογενειακό CX-5 αλλά και το ολοκαίνουργιο CX-30. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο roadster, το θρυλικό MX-5.

Επιπλέον, θα προσφέρεται για οδήγηση το Mazda3 με κινητήρα 1,5 λίτρου / 120 ίππων και κινητήρα Skyactiv-X 180hp καθώς και το νέο SUV CX-30.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 9-17 Νοεμβρίου στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού με ώρες   λειτουργίας: Δευτέρα–Παρασκευή:15.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Mazda
Παρακαλούμε περιμένετε ...