Η Opel μπαίνει στην… πρίζα

Η Opel μπαίνει στην… πρίζα

Παράγει 8 Ηλεκτροκίνητα Μοντέλα μέχρι το 2021

Η Opel συνεχίζει την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ήδη από το 2021, η Γερμανική (υπό Γαλλική... κατοχή) μάρκα θα προσφέρει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς, με υψηλά νούμερα πωλήσεων.

Το 2020, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Vivaro και του διαδόχου του Mokka X θα πλαισιώσουν την ηλεκτρική γκάμα της μάρκας. Ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life όπως και του Zafira Life, αντίστοιχα, θα προστεθούν το 2021. Επίσης, προσεχώς, προγραμματίζεται μία ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς Astra.

2019 Opel Corsa-e

«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας περί μείωσης εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη» δήλωσε ο CEO της εταιρίας κ. Lohscheller. «Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας και η έρευνα & εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στο ‘Centre of Competence’ στο Rüsselsheim θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας μας».

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Opel