H συνεργασία Honda και Supreme, «γεννά» ένα χωμάτινο μηχανάκι

H συνεργασία Honda και Supreme, «γεννά» ένα χωμάτινο μηχανάκι

Η τιμή εκκίνησης της μηχανής πρόκειται να ξεπεράσει τα 7.000 ευρώ

Το «πάντρεμα» Honda και Supreme έφερε μία νέα, ευφάνταστη πρόταση στην αγορά, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φθινοπωρινή/χειμερινή κολεξιόν.

Το CRF 250R δηλαδή, την πρόταση της Honda για το μοτοκρός, που βγαίνει ούτως ή άλλως αποκλειστικά σε κόκκινο χρώμα. Τι έκανε εδώ η Supreme; Το έκανε ακόμα πιο κόκκινο, φορώντας το χαρακτηριστικό χρώμα σήμα-κατατεθέν της!

Η Supreme δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τιμή για το Honda x Supreme CRF 250R Dirt Bike, θα είναι πάντως αρκετά παραπάνω από τα 8.000 δολάρια (7.200 ευρώ) της τιμής εκκίνησης που δίνει η Honda.

Με το άγγιγμα της Supreme βεβαίως το μηχανάκι είναι ήδη συλλεκτικό, κάνοντας την αγορά του μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον. Συλλεκτικό από τα γεννοφάσκια του χωμάτινο μηχανάκι σπάνια βλέπεις εξάλλου.

Όσο για το CRF 250R κυκλοφόρησε πέρυσι εμφανώς βελτιωμένο, με περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές και νέο σύστημα εκκίνησης με εκρηκτικές επιδόσεις. Η Supreme θα διαθέσει στην αγορά (Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και επιλεγμένα ευρωπαϊκά σημεία) το CRF 250R με το λευκό λογότυπο και το χαρακτηριστικό της χρώμα από τα τέλη Αυγούστου.

 

Σχετικά Tags
Honda