Έφυγε από τη ζωή το «γελαστό παιδί», ο Γιώργος Παππάς

Έφυγε από τη ζωή το «γελαστό παιδί», ο Γιώργος Παππάς

Με πολυετή προσφορά στο χώρο της επικοινωνίας των εισαγωγικών εταιριών

Ο χώρος του αυτοκινήτου θρηνεί για την απώλεια ενός αναντικατάστατου στελέχους, που επί δεκαετίες υπηρετούσε τον χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας.

Ξεκινώντας από δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, ο Γιώργος Παππάς, ήταν τα τελευταία 15 χρόνια Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έως χθες Τετάρτη 28 Αυγούστου που υπέκυψε –μετά από πολυετή θαρραλέα μάχη- στην ασθένειά του.

Με λατρεία στο αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα, ο Γιώργος ήταν η ήρεμη δύναμη στον χώρο της επικοινωνίας των εισαγωγικών εταιριών, διαθέτοντας βαθιά κατάρτιση και εμπειρία. Πάντα γελαστός, ήρεμος, συγκαταβατικός, αξιοπρεπής και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν παρασύρθηκε ποτέ από τις ιδιαιτερότητες της δύσκολης δουλειάς του, παραμένοντας επί δεκαετίες γνήσιος, ειλικρινής και συγχρόνως αποτελεσματικός.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι, «ουδείς αναντικατάστατος», φράση που απηχεί στην επαγγελματική υπόσταση καθενός και εδώ δεν ισχύει.

Οι συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του εκλιπόντος, γνωρίζουμε ότι χάσαμε το «Γελαστό Παιδί», έναν καλό άνθρωπο, ένα σωστό οικογενειάρχη και επαγγελματία, μια αστείρευτη πηγή ηρεμίας και γέλιου.

Καλό ταξίδι Φίλε!

Νίκος Τσάδαρης

Σημείωση: Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.