Στην κορυφή η Jeep στα OFF ROAD Magazine Awards 2019

Στην κορυφή η Jeep στα OFF ROAD Magazine Awards 2019

Θριαμβεύει με τρία μοντέλα

Θριαμβευτική παρουσία είχαν τα μοντέλα της Jeep στα ετήσια βραβεία του Γερμανικού περιοδικού OFF ROAD, το οποίο ειδικεύεται στα οχήματα SUV και 4x4. Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τα αγαπημένα τους SUV, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα από 185 μοντέλα σε 13 κατηγορίες. Η Jeep απέσπασε 3 πρωτιές, συνεχίζοντας τη διαχρονικά δυναμική της πορεία στο θεσμό.

Το θρυλικό Wrangler κατέκτησε για 6η συνεχόμενη χρονιά την κατηγορία «Off-Roader», λαμβάνοντας το 31,9% επί των συνολικών ψήφων.

Αντίστοιχα το Renegade ανακηρύχτηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά το καλύτερο «Sub-Compact SUV», με ποσοστό 18,3%, ενώ η ναυαρχίδα της μάρκας, το Jeep Grand Cherokee, ανακηρύχτηκε το δημοφιλέστερο εισαγόμενο SUV πολυτελείας, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Γερμανών κατασκευαστών.

Τέλος το νέο Wrangler κέρδισε ακόμα μία ιδιαίτερη διάκριση, με τους αναγνώστες του περιοδικού να του δίνουν τη 2η θέση στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων.

Τα OFF ROAD Awards ξεκίνησαν την πορείας τους το 1982 δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του περιοδικού να αναδείξουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Στην ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία συμμετείχαν περισσότεροι από 38.500 αναγνώστες.

Νίκος Τσάδαρης 

Σχετικά Tags
Jeep
Παρακαλούμε περιμένετε ...