H ξεχωριστή καμπάνια της Alfa Romeo για το Αυστριακό Grand Prix

H ξεχωριστή καμπάνια της Alfa Romeo για το Αυστριακό Grand Prix

Πρωταγωνιστές οι δύο οδηγοί Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi

Η Alfa Romeo Racing ετοιμάζεται για το Grand Prix της Αυστρίας, μίας χώρας με ιδιαίτερα πλούσια παράδοση στη μουσική, αλλά και φυσικό περιβάλλον ιδανικό για μία ξεχωριστή ιστορία...

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, των τραγικών ηρώων του Σαίξπηρ, σε αντίθεση με μία λιγότερο γνωστή,  άλλη σίγουρα πιο χαρούμενη ιστορία φιλίας, εκείνης των Stelvio και Giulia.

Πάνω στα βουνά της Styria στη Ν. Αυστρία, οι Stelvio και Giulia ταράζουν με τις φωνές τους το τοπίο συνθέτοντας μια μοναδική μελωδία. Η Alfa Romeo Racing σκέφτηκε να αποτυπώσει τα πρόσωπα των Stelvio και Giulia με τη βοήθεια των Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi συνθέτοντας μία ξεχωριστή φωτογραφία. Η μουσική που παράγουν οι μηχανές των δύο μοντέλων αποτελούν από μόνες τους μια ξεχωριστή σύνθεση, ικανή (όπως και ο ήχος της Formula 1) να ξεσηκώσει κάθε φίλο της αυτοκίνησης.

Στο Red Bull Ring, το προσεχές τριήμερο, οι Räikkönen και Giovinazzi θα οδηγήσουν την C38 Stelvio και C38 Giulia αντίστοιχα, σε ένα αγώνα που συχνά έχει προσφέρει πολύ εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να τερματίσουν μέσα στη βαθμολογούμενη 10αδα, συνεχίζοντας την αντίστοιχη επίδοση που πέτυχε πέρυσι η ομάδα στον αγώνα της Αυστρίας.

Προς το παρόν πάντως η φωτογραφία έχει γίνει viral και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για το τι θα λένε οι γονείς του Antonio Giovinazzi, βλέποντας τον γιο τους αντί στην πίστα, στο …λιβάδι…

Το Grand Prix της Αυστρίας με τη γλώσσα των αριθμών

Χρονιά που πραγματοποιήθηκε το 1ο Grand Prix της Formula 1 στην πίστα Red Bull Ring: 1997 (A1-Ring)

Αριθμός γύρων: 71

Μήκος γύρου: 4,318χλμ.

Συνολική απόσταση αγώνα: 306,452χλμ.

Ταχύτερος γύρος: 1:06.957 Kimi Räikkönen (2018)

Νίκος Τσάδαρης