Το εντυπωσιακό road-show με τα SUV της Volkswagen

Το εντυπωσιακό road-show με τα SUV της Volkswagen

Από Τρίτη 18 έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου

Η Volkswagen διαθέτει την πληρέστερη γκάμα στα SUV στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Από τα compact T-Cross και T-Roc μέχρι το δημοφιλές Tiguan και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το κορυφαίο Touareg, η Γερμανική μάρκα ικανοποιεί τις επιθυμίες, καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή και παράλληλα προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση, σύγχρονη τεχνολογία, ασφάλεια και όμορφα αμαξώματα σε καλές τιμές.

Μία πρώτη γνωριμία με αυτό το μοναδικό αυτοκινητιστικό συνδυασμό, μπορεί να έχει ο καθένας μέσα από το VW SUV & Sport Live, ένα ιδιαίτερο road-show που δίνει την ευκαιρία σε όλους να οδηγήσουν τα μοντέλα της μάρκας.

Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες, τo road-show της VW, επισκέπτεται τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική.

Με έναρξη την Τρίτη 18 Ιουνίου και έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα δουν, να μάθουν περισσότερα αλλά και να τα οδηγήσουν.

Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, συγκεκριμένα τα Arteon R-Line, Golf R-Line καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και Up! GTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του road-show θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του.

Οι ώρες λειτουργίας του road-show είναι 10.00 το πρωί με 09.00 το βράδυ ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 18 Ιουνίου, Karenta Αργυρούπολη

Τετάρτη 19 Ιουνίου, VW Φιλιππαίος

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VW Γρατσίας

Παρασκευή 21 Ιουνίου, Karenta Μαρούσι

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VW  Αφοί Φιλοσίδη

Τρίτη 25 Ιουνίου, VW Autoclub

Τετάρτη 26 Ιουνίου, Karenta Πειραιώς

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VW Μαρινάτος

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...