Ο Carsten Isensee νέος επικεφαλής οικονομικών της Seat

Ο Carsten Isensee νέος επικεφαλής οικονομικών της Seat

Στόχος του η εδραίωση των κερδών και των επενδύσεων της εταιρείας

Ο 59χρονος Carsten Isensee διορίστηκε νέος Executive Vice-President for Finance της SEAT και θα αναλάβει τα καθήκοντα του ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας την 1η Ιουνίου 2019.

Θα αντικαταστήσει τον Holger Kintscher, ο οποίος την ίδια ημέρα αναλάμβάνει την θέση υπεύθυνου Finance & IT στα Volkswagen Commercial Vehicles.

Ο Isensee έχει χαράξει όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία εντός του Ομίλου VW και μέχρι πρότινος ήταν Executive Vice-President for Finance at Volkswagen Group China.

Η ένταξη του Carsten Isensee στο δυναμικό της Seat έχει ως στόχο την εδραίωση των κερδών ρεκόρ της εταιρείας και των επενδύσεων καθώς και την ενίσχυση των οικονομικών θεμελίων για μελλοντικά έργα.

Ο Carsten Isensee, 59 ετών, κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Wilhelmshaven (Γερμανία). Εντάχθηκε στον όμιλο VW το 1987 και έκτοτε έχει διατελέσει σε αρκετές θέσεις ευθύνης στο χρηματοοικονομικό τμήμα της Volkswagen, τόσο στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στη Γερμανία, όσο και στη Σλοβακία, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία και την Κίνα.

Από το 2014 μέχρι σήμερα διετέλεσε Executive Vice-President for Finance at Volkswagen Group China. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, εκπροσώπησε την εταιρεία στην αγορά κεφαλαίου και στις διαπραγματεύσεις με μετόχους, εταίρους, δημόσιους οργανισμούς, συνδικάτα και κυβερνητικές οργανώσεις. Επιπλέον, έχει υλοποιήσει διάφορα προγράμματα οργανωτικής αναδιάρθρωσης και στην Κίνα ασχολήθηκε επίσης με την ανάπτυξη έξυπνης κινητικότητας και ψηφιακών υπηρεσιών.

Νίκος Τσάδαρης

 

Σχετικά Tags
Seat