Aποκαλύπτεται το νέο κόμπακτ SUV της Kia

Aποκαλύπτεται το νέο κόμπακτ SUV της Kia

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020

Η Kia Motors αποκαλύπτει σκίτσα που δείχνουν τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου κόμπακτ SUV της μάρκας, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως αυτό το καλοκαίρι. Με τολμηρή σχεδίαση και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής δημιουργείται μία νεανική και πολυτελής ατμόσφαιρα. Ελκυστικές λεπτομέρειες, όπως το μεταλλικό φινίρισμα στους αεραγωγούς και σε διάφορα σημεία του ταμπλό και του τιμονιού, προσδίδουν ένα σύγχρονο στιλ που αναζητούν οι νέοι αγοραστές με τεχνολογικές πεποιθήσεις.

Στο ταμπλό δεσπόζει μία νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 10,25’’ προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα λειτουργιών και συνδεσιμότητας. Στην ποιοτική κεντρική κονσόλα βρίσκονται μόνο οι απαραίτητοι διακόπτες προκειμένου το ταμπλό του νέου κόμπακτ SUV να αποτελεί πρότυπο εργονομίας. Η τεχνολογία Sound Mood Lighting της Kia μεταβάλλει τον φωτισμό περιβάλλοντος της καμπίνας ανάλογα με τις προτιμήσεις των επιβατών.

Ο Byung Chul Juh, επικεφαλής σχεδιαστής της Kia, σχολίασε: «Έχουμε επικεντρωθεί στο σχεδιασμό της καμπίνας, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόμπακτ SUV, με μεγαλύτερο εμπλουτισμό στο ντιζάιν. Το πιο πρόσφατο μοντέλο μας θα προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και ικανοποίηση στους πελάτες μας, χάρη σε ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό που χαρακτηρίζεται από εξελιγμένες λεπτομέρειες σχεδίασης».

Με την προσθήκη ενός νέου παγκόσμιου κόμπακτ διαστάσεων SUV η Kia διευρύνει την γκάμα της SUV γκάμας της για να καλύψει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε αγορά.

Οι πωλήσεις του νέου SUV, θα ξεκινήσουν στην Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές παγκοσμίως.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Kia