Η Mitsubishi βραβεύθηκε για δεύτερη φορά με το J.D. Power

Η Mitsubishi βραβεύθηκε για δεύτερη φορά με το J.D. Power

Η πιο επιτυχημένη μάρκα συνολικά στην ικανοποίηση πελατών

Η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες μεταξύ όλων των μαρκών, όπως επιβεβαιώνεται από την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου στο θεσμό J.D. Power Awards 2019.

Το J.D. Power είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα Ινστιτούτα Έρευνας αγοράς. Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία ["2019 Germany Vehicle Dependability Study" (VDS)] διερεύνησε την ικανοποίηση των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Μέσα από μία πλήρως τεκμηριωμένη ανάλυση αποδείχτηκε, ότι η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών και κατά συνέπεια υπερέχουν σε αξιοπιστία.

Από το 2015, που η έρευνα VDS ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά τη Νο1 θέση. Η μεγάλης κλίμακας και εμπεριστατωμένη Ανάλυση Ικανοποίησης Πελατών 2019 βασίζεται σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018.

Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής – με σαφές προβάδισμα έναντι της επικρατέστερης premium μάρκας.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...