Το τρέιλερ που μπορεί και διεκδικεί 8.000 ευρώ

Το τρέιλερ που μπορεί και διεκδικεί 8.000 ευρώ

Οικείο στην όψη κι όμως ολότελα καινούριο

Ρolydrop το λένε και είναι ένας πανάλαφρος βιώσιμος χώρος ιδανικός για κάμπινγκ με χάρη και άνεση.

Οικείο στην όψη κι όμως ολότελα καινούριο, το Polydrop Trailer επανεφευρίσκει την έννοια της χαλαρότητας, παρέχοντας χώρο για ύπνο σε δύο ανθρώπους, αλλά και κουζινάκι στο πίσω μέρος.

Το μονωμένο αλουμινένιο πλαίσιο φιλοξενεί επίσης δισκόφρενα και ανεξάρτητες αναρτήσεις, ενώ την ίδια ώρα το εσωτερικό καλύπτεται από ξύλο πεύκου και πινελιές μαύρου δέρματος, ενσωματωμένα LED φώτα, θέρμανση, ακόμα και πρίζες που τροφοδοτούνται από τα ηλιακά πάνελ.

Μη γελιέστε, το πανάλαφρο Polydrop (λιγότερα από 350 κιλά) είναι κατασκευασμένο για πολλά περισσότερα από λίγες στιγμές απόδρασης στη φύση. Οι καλιφορνέζοι σχεδιαστές το είχαν στο μυαλό τους ως φορητό ιδιωτικό χώρο για ένα σωρό δράσεις και λειτουργίες, από γραφείο μέχρι και ό,τι άλλο σκεφτεί ο νους.

Κι αυτή η τιμή που ξεκινά από τις 8.000 ευρώ δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το τρέιλερ έχει μεριμνήσει για τα πάντα, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη.

Το Polydrop Limited Edition Trailer κυκλοφόρησε σε 20 κομμάτια για αρχή, καθώς η τιμή του το κάνει απαγορευτικό στους περισσότερους λάτρεις της φύσης...