H Κάρα Ντελεβίν «πρέσβειρα» του VW T-Cross

H Κάρα Ντελεβίν «πρέσβειρα» του VW T-Cross

H Volkswagen ξεκινά τη νέα της διαδραστική 360° καμπάνια

Για το λανσάρισμα του T-Cross η Volkswagen ξεκινά μια ολοκληρωμένη 360°-καμπάνια, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, διαφημίσεις σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, καθώς και παραγωγή περιεχομένου για μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως πρέσβειρα της καμπάνιας για το ολοκαίνουργιο compact SUV της μάρκας επιλέχθηκε η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne), ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, διάσημη στις νεαρές ηλικίες και με περισσότερους από 41 εκατομμύρια followers. Το μότο αλλά και hashtag MoreThan1Thing περιγράφει την ευελιξία, το ταλέντο και την πολυσχιδή προσωπικότητα τόσο του T-Cross όσο και της πρέσβειράς του.

Η Κάρα Ντελεβίν είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα εδώ και σχεδόν μια δεκαετία ενώ παράλληλα έχει μια πετυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας. Στην ιδιωτική της ζωή, απολαμβάνει το σέρφινγκ, το μεγάλο της πάθος είναι να παίζει ντραμς και να τραβά φωτογραφίες. Στη νέα καμπάνια της μάρκας, η ευελιξία της αναδεικνύει το T-Cross ως ιδανικό σύντροφό της και παρουσιάζει την πολύπλευρη διάσταση του αυτοκινήτου με έναν δημιουργικό και ζωηρό, cool τρόπο.

Το τηλεοπτικό σποτ θα προβληθεί και στη χώρα μας τον επόμενο μήνα ενώ παράλληλα περιεχόμενο της καμπάνιας θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα της Volkswagen.

Νίκος Τσάδαρης