Εκεί που το χρήμα δεν αποτελεί εμπόδιο, υπάρχει πάντα το SUV της Bentley

Εκεί που το χρήμα δεν αποτελεί εμπόδιο, υπάρχει πάντα το SUV της Bentley

Η νέα σειρά της Bentayga συνδυάζει εκπληκτικές επιδόσεις και απαράμιλλα επίπεδα πολυτέλειας

Το Bentayga είναι ένα θηριώδες και υπερπολυτελές SUV σαν κανένα άλλο στον κόσμο, συνδυάζοντας απόλυτες επιδόσεις και χλιδή βγαλμένη από παραμύθι.

Δεν είναι μόνο ότι έχει τον πιο τεχνολογικά προωθημένο κινητήρα στην κατηγορία του, είναι κι αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά που το μετατρέπουν στο γρηγορότερο SUV παραγωγής του κόσμου, σύμφωνα με την Bentley.

Αλλά και το πιο πολύχρωμο, βγαίνοντας σε περισσότερα χρώματα και συνδυασμούς παλέτας από όσα θα περίμενες!

Η νέα σειρά της Bentayga συνδυάζει εκπληκτικές επιδόσεις, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου και απαράμιλλα επίπεδα πολυτέλειας.

Κι ενώ όλα τα μοντέλα της Design Series είναι μοναδικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το Bentayga Speed με την αδιανόητη δύναμη του W12 κινητήρα του των 626 αλόγων, που το στέλνει στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και σε τελικές ταχύτητες 306 χλμ/ώρα!

Επιβλητικό και πανίσχυρο, το Bentayga Speed εναρμονίζεται πλήρως με τις επιθυμίες του αγοραστή, όπως και κάθε Bentley δηλαδή. Αν και αυτό δεν εμπόδισε την εταιρία να μας δώσει μια πρόγευση για το τι μπορεί να κάνει χωρίς τις παρεμβάσεις του πελάτη.

Πρόδηλα Bentley, καθώς δανείζεται αρκετά στοιχεία από τη Mulliner, είναι ένα καθαρόαιμο ποίημα της αυτοκίνησης, μια από αυτές τις στιγμές που όλα έχουν πάει σωστά. Και μαγικά…