Νέο Peugeot Traveller Lux

Νέο Peugeot Traveller Lux

To mini-bus των VIP’s

H οικογένεια του Traveller πρόσθεσε στην πλούσια γκάμα της την 9θέσια έκδοση Lux!, η οποία έχει στόχο να εισχωρήσει στην κατηγορία των 9θέσιων VIP Transfer, προφέροντας Premium μετακινήσεις με υψηλά στάνταρ ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας.

Το Traveller Lux! της Peugeot, χαρακτηρίζεται από την καινοτομία στις νέες τεχνολογίες, τον πλούσιο εξοπλισμό, τα υψηλής ποιότητας υλικά και –κυρίως- προπάντων την δυναμική του εμφάνιση.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης Lux! που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι η  ηλεκτρικά ανοιγόμενη  δεξιά πλευρική πόρτα, η  εργοστασιακή δερμάτινη επένδυση καθισμάτων (TEP) και οι ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών (Phoenix). Παράλληλα, διαθέτει WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα Navigation με οθόνη αφής 7 ιντσών, ραδιόφωνο με λειτουργία Mirror Link, MP3, Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι προσφέροντας αρίστης ποιότητας συνδεσιμότητα και τεχνολογία στους επιβάτες.

Το νέο Traveller Lux! εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.0 lt BlueHDi 180 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, προδιαγραφών Euro 6.2, που το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας όσον αφορά στις επιδόσεις, την οικονομία και τις εκπομπές CO2, με μόλις 147γρ/χλμ.

Η έκδοση Lux! διατίθεται σε μήκος με μακρύ μεταξόνιο (L3) που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες και μεγάλο χώρο αποσκευών. Η αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς το κατατάσσει στην premium κατηγορία των 9θέσιων MiniBus και το καθιστά ελκυστική επιλογή στις VIP μετακινήσεις.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...