Μια γυναίκα στο τιμόνι μονοθεσίου της Formula 1

Μια γυναίκα στο τιμόνι μονοθεσίου της Formula 1

Η Tatiana Calderón δοκιμαστής της Alfa Romeo Racing

Μετά το ντεμπούτο της το 2018 στο τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1 στο Αυτοκινητοδρόμιο Hermanos Rodriguez στο Mexico City, η Κολομβιανή οδηγός Tatiana Calderon, ολοκλήρωσε λίγες εβδομάδες αργότερα δύο ακόμα ημέρες δοκιμών στην πίστα του Fiorano.

Η Tatiana εντυπωσίασε την ομάδα με τη προσήλωση της και θα συνεχίσει να εξελίσσει τις οδηγικές της ικανότητες οδηγώντας το μονοθέσιο της ομάδας και το 2019.

Ο Frédéric Vasseur, επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo F1 δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Tatiana Calderón ως δοκιμαστή της ομάδας. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την επιμονή, την προσήλωση και τις ικανότητες της. Με την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1, απέδειξε ότι μπορεί να έχει πολύ καλή απόδοση και εξελίχθηκε σε ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Θα εργαστούμε μαζί για να εξελίξουμε τις οδηγικές ικανότητες της Tatiana και την απόδοση της Alfa Romeo Racing.»

Από την πλευρά της η όμορφη Κολομβιανή οδηγός δήλωσε:

«Η ομάδα έχει εξελιχθεί σημαντικά και είναι πραγματικά ένα προνόμιο να εργάζεσαι δίπλα σε τόσο έμπειρους ανθρώπους. Μου έδωσαν την πρώτη μου ευκαιρία να οδηγήσω ένα μονοθέσιο της Formula 1 και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της ομάδας. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα στο προσεχές μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Fréderic Vasseur και την Alfa Romeo Racing που πίστεψαν σε εμένα και συνεχίζουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι.»


Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...