Πέντε αστέρια Euro NCAP για το Honda CR-V

Πέντε αστέρια Euro NCAP για το Honda CR-V

Το αυτοκίνητο διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας

Το νέο Honda CR-V απέσπασε πέντε αστέρια στις τελευταίες δοκιμές του οργανισμού αξιολόγησης ασφάλειας Euro NCAP. Το CR-V διαθέτει ισχυρή δομή αμαξώματος που του δίνει αντοχή και ακαμψία, όπως και ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφάλεια σε συγκρούσεις απ’  όλες τις κατευθύνσεις (‘All Directions Collision Safety’), η πλατφόρμα ενσωματώνει την αποκλειστική, επόμενη γενιά  δομής αμαξώματος ACE (Advanced Compatibility Engineering) της Honda. Η δομή αυτή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων στοιχείων με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας πρόσκρουσης, μειώνοντας τις δυνάμεις που μεταφέρονται στον κλωβό επιβατών  διασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή σε εμπρόσθιες, πλευρικές και οπίσθιες συγκρούσεις.

Στα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του νέου CR-V προστίθεται μία σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing που θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα στην κατηγορία του. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πληροφοριών από ραντάρ και κάμερες και αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας για να προειδοποιεί και να υποστηρίζει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Honda
Παρακαλούμε περιμένετε ...