«Best Buy Car of Europe 2019» αναδείχθηκε το Opel Combo

«Best Buy Car of Europe 2019» αναδείχθηκε το Opel Combo

Τα τελευταία χρόνια η Γερμανική μάρκα έχει διακριθεί δύο φορές στο θεσμό βραβείων AUTOBEST

Τριάντα ένας εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου από 31 χώρες ψήφισαν και νικητής του τίτλου AUTOBEST 2019 αναδείχτηκε το Opel Combo. Το νέο όχημα στέφθηκε επίσημα «Best Buy Car of Europe 2019» στην τελετή απονομής βραβείων στη Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής, κανείς από τους ανταγωνιστές του δεν προσφέρει μία τέτοια σχέση κόστους/απόδοσης. Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller και ο Διευθύνων Σύμβουλος Sales, Aftersales & Marketing, Xavier Duchemin μετέβησαν στο Βέλγιο για να παραλάβουν το βραβείο του πολυτάλαντου οχήματος.

Το Opel Combo Life διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες όπως Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας [Adaptive Cruise Control], Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού [Driver Drowsiness Alert], Kάμερα Oπισθοπορείας 180 μοιρών, Head-up display και προστασία “Flank Guard”. Το νέο μοντέλο από το Rüsselsheim συνδυάζει την άνεση και τη δυναμική συμπεριφορά ενός επιβατικού αυτοκινήτου με την ευρυχωρία και μεταβλητότητα ενός οχήματος μεταφοράς προσώπων. Η κριτική επιτροπή έλαβε επίσης υπόψιν της κριτήρια όπως το κόστος ιδιοκτησίας και τα πρότυπα τεχνικής υποστήριξης του δικτύου service. Οι ειδικοί πείστηκαν από το συνολικό πακέτο της πέμπτης γενιάς Combo.

Ως «Best Buy Car of Europe 2019» το Combo Life συνεχίζει την παράδοση της Opel, καθώς τα τελευταία χρόνια η Γερμανική μάρκα έχει διακριθεί δύο φορές στο θεσμό βραβείων AUTOBEST, που απονέμει τη διάκριση “Best Buy Car of Europe” από το 2000.

Νίκος Τσάδαρης