Το υπερθωρακισμένο και πολυτελέστατο SUV που δεν καταλαβαίνει από τρομοκρατία

Το υπερθωρακισμένο και πολυτελέστατο SUV που δεν καταλαβαίνει από τρομοκρατία

Εξωτερικά μοιάζει σαν ένα ελαφρώς τροποποιημένο Cadillac Escalade

Εξωτερικά μοιάζει σαν ένα ελαφρώς τροποποιημένο Cadillac Escalade, καθώς τα μυστικά του δεν θέλει να τα αποκαλύψει στον καθένα.

Όταν πας να το πειράξεις όμως με κακόβουλους σκοπούς κατά νου, μετατρέπεται ευθύς σε AddArmor Bulletproof Cadillac Escalade και η μετατροπή του κοστίζει πάνω από 310.000 ευρώ (350.000 δολάρια)!

Μόνο όταν μπεις στο εσωτερικό του καταλαβαίνεις για τι θωρηκτό μιλάμε. Η AddArmor ειδικεύεται εξάλλου σε μισθοφορικές στρατιωτικές υπηρεσίες και φύλαξη υψηλών προσώπων και ξέρει καλά τα τρωτά σημεία ενός αυτοκινήτου.

Γι’ αυτό και ο τρόπος που «πείραξε» το Escalade δεν αφήνει κενά ασφαλείας στις μετακινήσεις του ανθρώπου που αισθάνεται απειλή.

Πέρα από τα αλεξίσφαιρα τζάμια των 5 εκατοστών και την καινοτόμα και πανάλαφρη θωράκιση της καμπίνας από πάνελ ανθρακονήματος (10 φορές ισχυρότερη από το ατσάλι και 60% πιο ελαφριά), η AddArmor προσφέρει στο Executive Protection πακέτο της αναρίθμητα καλούδια κρυμμένα μέσα στο υπερλούξ εσωτερικό με την 32άρα τηλεόραση, το ενσωματωμένο Wi-Fi, το ηχοσύστημα της Sony και την πολυτέλεια που ξεχειλίζει.

Από χερούλια με ηλεκτροσόκ στις πόρτες, θύρες για όπλα ώστε να ανταποδίδεις τα πυρά, «κανόνια ήχου» και σπρέι πιπεριού στο εξωτερικό, που θα απομάκρυναν κάθε επίδοξο τρομοκράτη, το AddArmor Escalade διαθέτει συστήματα καταγραφής ήχου, ηχεία, σειρήνες και πολλά ακόμα.

Αλλά και νυχτερινή όραση, σύστημα εντοπισμού ναρκών και εκρηκτικών υλών, δορυφορικό τηλέφωνο και κάλυψη και τόσα άλλα.

Το Executive Protection είναι μάλιστα στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη πώς θα το διακοσμήσει εσωτερικά, αφήνοντας την προστασία στους απολύτως ειδικούς. «Το AddArmor Executive Protection Package Escalade αντιπροσωπεύει πραγματικά τον κολοφώνα όσων μπορούμε να προσφέρουμε σε όρους υψηλής προστασίας και άνεσης», δήλωσε χαρκτηριστικά ο πρόεδρος της εταιρίας, Jeff Engen Anderson.