Η Ferrari 812 Superfast ακόμα πιο γρήγορη

Η Ferrari 812 Superfast ακόμα πιο γρήγορη

Όλες οι μετατροπές στο εξωτερικό της διαβολεμένα γρήγορης κούκλας είναι από ανθρακόνημα, ελαχιστοποιώντας το εξτρά βάρος

Οι ειδικοί στον χώρο του aftermarket performance για τα supercars που ακούνε στο όνομα Novitech πήραν το φοβερό και τρομερό GT της Ferrari, τη μοναδική 812 Superfast, και την πείραξαν λιγάκι!

Όλες οι μετατροπές στο εξωτερικό της διαβολεμένα γρήγορης κούκλας είναι από ανθρακόνημα, ελαχιστοποιώντας το εξτρά βάρος.

Την ίδια ώρα, η 812 κατέβηκε περισσότερο από 3 εκατοστά στον δρόμο, αν και παρέχεται πια η επιλογή της υδραυλικής ανύψωσης για να προστατεύεται από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Ακόμα και νέα ελαστικά απέκτησε, σε συνεργασία με τη Vossen, αλλά και εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι και ανασχεδιασμένες αναρτήσεις, ανεβάζοντας τη συνολική ιπποδύναμη ενός από τα καλύτερα GT που βγήκαν ποτέ από το Μαρανέλο.

Το πακέτο της Novitech για την 812 επικεντρώθηκε τόσο στις επιδόσεις όσο και την πρόσφυση, όντας μια ολοκληρωμένη αεροδυναμική πρόταση που χαρίζει ακόμα πιο άγρια εμφάνιση στο αδάμαστο θεριό…