Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Opel Zafira Life στις Βρυξέλλες

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Opel Zafira Life στις Βρυξέλλες

Η Opel παρουσίασε το νέο μοντέλο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου

Η Opel παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών, με μία σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα. Το νέο Opel Zafira Life.

Το Opel Zafira Life είναι ένα ευχάριστο στην οδήγηση και άνετο πολυχρηστικό όχημα (MPV), το οποίο θα προσφέρεται σε τρία μήκη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη: «Μικρό» 4,60μ., «Μεσαίο» 4,95μ. και «Μεγάλο» 5.30μ.Το Zafira Life ικανοποιεί πολλές ανάγκες, όντας ευέλικτο & άνετο, με προηγμένα συστήματα infotainment και ευφυή συστήματα υποστήριξης οδηγού. Υπάρχει και έκδοση με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (Zafira Life 4x4), που θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία με την έναρξη των πωλήσεων. Επίσης, η Opel θα προσφέρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου στις αρχές του 2021.

Έναν ακόμη σημαντικό πόλο έλξης στις Βρυξέλες αποτελεί το Opel GT X Experimental που επέλεξε την έκθεση για το δημόσιο ντεμπούτο του. Το πρωτότυπο αντιπροσωπεύει το μέλλον της Opel και δείχνει τι έχουν να περιμένουν οι πελάτες από τη μάρκα στο μέλλον.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία ταυτότητας – όπως τα “Opel Vizor” και “Opel Compass” – θα αποτελέσουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αυτοκινήτων της μάρκας στην δεκαετία του 2020.