Σταμάτησαν τον Φρεντ Φλίνστοουν για… παραβίαση ορίου ταχύτητας!

Σταμάτησαν τον Φρεντ Φλίνστοουν για… παραβίαση ορίου ταχύτητας!

Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε εντυπωσιάστηκε και ζήτησε να βγάλει φωτογραφίες με τον... παραβάτη!

Ο Φρεντ Φλίνστοουν ζει και βασιλεύει κάπου στη Φλόριντα και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο σερίφη της Κομητείας Πάσκο.

Ο δημοφιλής ήρωας καρτούν με το ποδοκίνητο αυτοκίνητό του παραβίασε το όριο ταχύτητας (!) σε δρόμο του Γουέσλεϊ Τσάπελ με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η αστυνομία.

To παραπάνω περιστατικό αποτελεί μέρος της χιουμοριστικής ανάρτησης που έκανε στο Facebook το τοπικό γραφείο σερίφη στις 4 Νοεμβρίου, η οποία μάλιστα συνοδευόταν από τα σχετικά φωτογραφικά πειστήρια.

Ένας τύπος ονόματι Don Swartz, που προφανώς λατρεύει τους «Φλίντστοουνς», ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Φρεντ Φλίνστοουν, κάνοντας μάλιστα και τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο smart-άκι του. Το μόνο φάουλ, ότι το αυτοκίνητό του έχει κινητήρα.

Ο αστυνομικός που εντυπωσιάστηκε από την εικόνα, σταμάτησε για να βγάλει φωτογραφίες μαζί του και η συνέχεια της ιστορίας, όπως την περιέγραψε το γραφείο σερίφη του Πάσκο, έχει ως εξής: «Ο κύριος Φλίνστοουν έλαβε κλήση για παραβίαση ορίου ταχύτητας, ήταν όμως απείθαρχος και χρειάστηκε να συλληφθεί. Έπειτα από περαιτέρω έρευνα, δόθηκε στον κύριο Φλίνστοουν μια ειδοποίηση για να εμφανιστεί στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος. Ο αστυνομικός Echevarria προχώρησε σε κατάσχεση του οχήματος το οποίο πλέον ανήκει στην αστυνομία. Κάπως έτσι γινόταν η αστυνόμευση στη λίθινη εποχή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο και την κυρία Don και Trina Swartz που ήταν τόσο ευχάριστοι... Yabba Dabba Doo!».