Αποκαλυπτήρια για τα νέα Wrangler και Renegade

Αποκαλυπτήρια για τα νέα Wrangler και Renegade

Την «Αυτοκίνηση 2018» επέλεξε η Jeep για να παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα

Την έκθεση Αυτοκίνηση 2018 επέλεξε η Jeep για να αποκαλύψει στο ελληνικό κοινό το ολοκαίνουργιο Wrangler και το ανανεωμένο Renegade, που με νέα σχεδίαση και ολοκαίνουργιους κινητήρες, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους πελάτες.

Νέο Wrangler

Το ολοκαίνουργιο Wrangler, παραμένοντας πιστό στον αυθεντικό σχεδιασμό του, ενσωματώνει στοιχεία που ενισχύουν την εμφάνιση, την εμπειρία οδήγησης οn-road, την ασφάλεια αλλά και τη διασκέδαση on-board χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο, οι off-road ικανότητές του.

Το νέο Wrangler, προσφέρεται για πρώτη φορά με τον Multijet II πετρελαιοκινητήρα 2.2 λίτρων, 200 ίππων, ενώ αναμένονται και οι εκδόσεις με το 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 272 ίππων.

Νέο Renegade

Η ανανέωση του best seller της Jeep, εντυπωσιάζει καθώς η γκάμα του έχει εμπλουτιστεί με ολοκαίνουργιους κινητήρες βενζίνης 1.0 Λίτρου (120 ίππων) και 1.3 Λίτρων (150 και 180 ίππων) οι οποίοι πλαισιώνονται από τις ανανεωμένες diesel επιλογές του μοντέλου στα 1.6 (120ίππων) και 2.0 Λίτρα (140 και 170ίππων). Τα Full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και τα εντυπωσιακά Halo LED φώτα ημέρας, αποτελούν τη νέα οπτική υπογραφή του Renegade.

Στο σαλόνι, βρίσκουμε ποιοτικά υλικά και πολλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και συνδεσιμότητας, ενώ οι καινούργιες μονάδες Infotainment 7 και 8.4 ιντσών με ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και μία πανδαισία real-time πληροφόρησης για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Στο περίπτερο της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2018, βρίσκονται ακόμα, τα Compass και Grand Cherokee.