Η Hyundai στο Σαλόνι του Παρισιού 2018

Η Hyundai στο Σαλόνι του Παρισιού 2018

Παγκόσμια πρεμιέρα του i30 Fastback N

Η Hyundai Motor παρουσιάζει τη νεότερη γκάμα προϊόντων και τεχνολογικών καινοτομιών στο Hall 1 της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού για το 2018.. Τα «φώτα» φέτος στο περίπτερο της κορεάτικης φίρμας είναι στραμμένα στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου i30 Fastback N, στο νέο show car i30 N «N Option» και στην πρωτοποριακή eco-mobility σειρά με τα νέα Kona Electric και NEXO.

i30 Fastback N

Είναι το δεύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai στην Ευρώπη και συνδυάζει κομψή σχεδίαση με τον N fun-to-drive χαρακτήρα του. Το πρώτο 5θυρο hot κουπέ στην κατηγορία C φέρει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου i30 N 5θυρου hatchback, ενσωματώνοντας το στυλ του κουπέ του i30 Fastback.

N Option και N Line

Μια ακόμη παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει το show car i30 «N Option», παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή για υψηλής ποιότητας εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης για τους ιδιοκτήτες της Hyundai. Μαζί με τη νέα σειρά i30 N, επεκτείνεται η προσφορά για τους πελάτες που θέλουν το i30 με περισσότερο στυλ και επιδόσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αγωνιστικά i20 Coupe WRC και i30 N TCR.

Η αυτοκίνηση του μέλλοντος:

Η σειρά eco-mobility της Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων των νέων Kona Electric και NEXO, καθώς και του IONIQ, δείχνει την πορεία της εταιρείας προς το μέλλον. Με αυτά τα μοντέλα, η μάρκα προσφέρει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία.


Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης IAA Commercial Vehicles 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας, η Hyundai ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια της για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών με κυψέλες καυσίμου. Σε συνεργασία με την H2 Energy θα διαθέσει 1.000 ηλεκτρικά φορτηγά κυψελών καυσίμου στην Ελβετική αγορά επαγγελματικών οχημάτων το διάστημα 2019 -2023.

«Le Fil Rouge»

Το concept car «Le Fil Rouge» ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Το «Sensuous Sportiness» θα ενσωματωθεί σε όλα τα μελλοντικά οχήματα της Hyundai, από sedans έως SUV.

Νίκος Τσάδαρης