Το πλουσιότερο Clio σε ασυναγώνιστη τιμή

Το πλουσιότερο Clio σε ασυναγώνιστη τιμή

Πιο προσιτό από ποτέ

Η κορυφαία έκδοση Dynamic του Renault Clio που εξοπλίζεται με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα Energy 0.9 TCe 75hp, τώρα με τιμή 12.980€.

Το Renault Clio αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά  μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών. Με 28 χρόνια ιστορίας και πάνω από 13.000.000 αυτοκίνητα στους δρόμους, η 4η γενιά του μοντέλου παραμένει φρέσκια και επίκαιρη, συνεχίζοντας να οδηγεί την μάρκα στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων πανευρωπαϊκά.

Η κορυφαία έκδοση Dynamic είναι αυτή που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική αρτιότητα του γαλλικού best seller. O εξοπλισμός της έκδοσης Dynamic περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Τώρα, η κορυφαία και πιο δημοφιλής έκδοση Dynamic του Clio είναι διαθέσιμη, με τιμή μόλις 12.980€, εξοπλισμένη με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα, Energy 0.9 TCe των 75 ίππων.

Ο κινητήρας αυτός, αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες νέας γενιάς. Εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν εξελιχθεί μέσα από την επιτυχημένη εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην καθημερινή χρήση. Η χρήση turbo σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του κινητήρα, επιτρέπουν στον 0.9 TCe να έχει εξαιρετική ελαστικότητα, προσφέροντας δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, στοιχείο που τον καθιστά ως έναν από τους πιο οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, ευχάριστους αλλά και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες στην κατηγορία του.

Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση, το Clio 0.9 TCe 75ίππων είναι μια από τις δελεαστικές προτάσεις της κατηγορίας του.

Νίκος Τσάδαρης