To Abarth 124 Rally στο πόντιουμ των νικητών και στη Σλοβενία

To Abarth 124 Rally στο πόντιουμ των νικητών και στη Σλοβενία

Αυτή ήταν η 17η φετινή νίκη σε 8 διαφορετικά εθνικά πρωταθλήματα στην κατηγορία R-GT

Το Abarth 124 Rally γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα, πετυχαίνοντας το περασμένο Σαββατοκύριακο νίκη στην κατηγορία R-GT και ταυτόχρονα 3η θέση γενικής στο Rally Zelezniki, που προσμετρά στο Σλοβένικο Πρωτάθλημα.

Γράφει ο Νίκος Τσάδαρης

Αυτή ήταν η 17η φετινή νίκη για το Abarth 124 Rally σε 8 διαφορετικά εθνικά πρωταθλήματα στην κατηγορία R-GT. Η νίκη των Nucita-Vozzo στην κατηγορία R-GT στη Σλοβενία πήρε άλλη διάσταση, καθώς τερμάτισαν και στην 3η θέση της γενικής κατάταξης σ' έναν αγώνα όπου εκκίνησαν τουλάχιστον 10 τετρακίνητα αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς. Η διαδρομή σε τυπικά περάσματα των Άλπεων με ανηφόρες, κατηφόρες, πέταλα να εναλλάσσονται με πιο γρήγορα κομμάτια, ανέδειξε το εξαιρετικό κράτημα και την ταχύτητα του Abarth 124 Rally.

Μάλιστα, ο Ιταλός οδηγός μπόρεσε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο γενικής, σε μια από τις μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές του αγώνα. Επίσης, στο χωμάτινο Rally San Marino, 5ο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος, ο νεαρός οδηγός του 124 Rally Andrea Modanesi με συνοδηγό τον Marco Vozzo , παρά το ότι βρέθηκε σε χωμάτινο τερέν για πρώτη φορά στην καριέρα του, κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή της κατηγορίας R-GT.