Η φινετσάτη νέα Alfa Romeo Mito Urban

Η φινετσάτη νέα Alfa Romeo Mito Urban

Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης

Η νέα Alfa Romeo Mito Urban παραμένει φινετσάτη, αλλά τώρα είναι εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Συγκεκριμένα, ο standard εξοπλισμός της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια. Όλα αυτά, στην τιμή των 13.400ευρώ (έκδοση βενζινοκινητήρα 1.4 - 78 ίππων), ή 16.600 ευρώ (έκδοση diesel 1.3 - 95 ίππων), με προνομιακή χρηματοδότηση.

Το εξωτερικό design της Mito Urban παραμένει συμπαγές και σπορ, με νέες λεπτομέρειες που του δίνουν ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα. Το φρέσκο αισθητικό αποτέλεσμα, προέρχεται από τον νέο σχεδιασμό πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, τις σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και το χρωμιωμένο  ακροσωλήνιο της εξάτμισης.

Ο εσωτερικός χώρος ξεχωρίζει από το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και το ασπρόμαυρο λογότυπο, που σηματοδοτούν τον χαρακτήρα του Mito Urban, ενός μοντέλου για την πόλη και όχι μόνο.

Νίκος Τσάδαρης