Το διαχρονικό Fiat 500 με φρέσκο εξοπλισμό

Το διαχρονικό Fiat 500 με φρέσκο εξοπλισμό

Και σε ανταγωνιστική τιμή

Το διαχρονικό Fiat 500 επιστρέφει ανανεωμένο στην έκδοση Collezione, με ξεχωριστό σχεδιασμό, πλούσιο standard εξοπλισμό και ανταγωνιστικό οικονομικό πακέτο.

Σχεδιασμένο για τους οδηγούς με άποψη και γούστο, το νέο 500 Collezione ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του εμβληματικού μοντέλου της Fiat σε μια εκσυγχρονισμένη έκδοση.

Διαθέσιμο στα αμαξώματα hatchback και cabrio, προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, το εντυπωσιακό λογότυπο "Collezione" στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο "500" στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.