Νέες εκδόσεις Seat Ibiza και Arona με έμφαση στον ήχο

Νέες εκδόσεις Seat Ibiza και Arona με έμφαση στον ήχο

Διαθέτουν μια σειρά από αισθητικές λεπτομέρειες και μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα premium σύστημα ήχου

Πρόκειται για δύο νεανικά μοντέλα πόλης, που προέρχονται από την συνεργασία της Seat με την Beats. H συνεργασία αυτή ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, προσφέροντας το BeatsAudio ως προαιρετική επιλογή σε διάφορα μοντέλα της γκάμας όπως Mii, Ibiza, Leon, Arona και Ateca.

Το επόμενο βήμα της, είναι οι αποκλειστικές εκδόσεις Ibiza Beats και Arona Beats που θα διαθέτουν το σύστημα BeatsAudio Sound. Τα Ibiza και Arona Beats παρουσιάζονται στο κοινό για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του κορυφαίου μουσικού φεστιβάλ Primavera Sound, το οποίο ενισχύει η μάρκα καθώς στην πόλη της Βαρκελώνης η αυτοκινητοβιομηχανία συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως το Mobile World Congress ή το Smart City Congress.

Τα Ibiza και Arona Beats θα διαθέτουν μια σειρά από αισθητικές λεπτομέρειες και μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα premium σύστημα ήχου.

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού θα περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) για να συνδέεται το Smartphone με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα μοντέλα αυτά (φέρουν το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ) θα διαθέτουν επίσης το νέο Seat Digital Cockpit, την οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Επιπλέον, θα διαθέτουν επίσης LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Μέσα στη καμπίνα, ξεχωρίζουν οι νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες και το εξαιρετικό ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο.

Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των Ibiza και Arona Beats (θα λανσαριστούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018) θα είναι οι εξωτερικοί καθρέφτες σε Eclipse Orange, ένα χρώμα που θα διαθέτουν και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο μοχλός ταχυτήτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου θα είναι επίσης σε χρώμα Eclipse Orange. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών θα είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα με ένα νέο χρώμα: Magnetic Tech. Η συνολική σειρά των πέντε χρωμάτων θα συμπληρωθεί με τα ήδη διαθέσιμα: Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Το ηχοσύστημα BeatsAudio των Ibiza και Arona Beats διαθέτει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο     αποσκευών.

Σχετικά Tags
Seat