Το Volvo XC60 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Το Volvo XC60 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

«Είμαι ευτυχής που βλέπω τις προϊοντικές επενδύσεις μας να αποδίδουν» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Volvo Cars

Το νέο Volvo XC60 ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, κατακτώντας ακόμη ένα κορυφαίο βραβείο για τη Volvo.

Είναι η πρώτη φορά που η Volvo πρωτεύει στο θεσμό του World Car of The Year, λίγες μέρες αφότου πρόσθεσε στη συλλογή της τον επίζηλο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018 για την Ευρώπη, με το νέο της compact SUV, XC40.

Ανάμεσα στις άλλες σημαντικές διακρίσεις που έχει στη συλλογή του το XC60, συμπεριλαμβάνεται και η πρωτιά στις δοκιμές του EuroNCAP για το 2017, που το καθιστά το ασφαλέστερο αυτοκίνητο σήμερα στον κόσμο. Το νέο XC60 εξοπλίζεται με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος City Safety τελευταίας γενιάς, με λειτουργία Steering Support, που επεμβαίνει και στο τιμόνι για να αποτρέψει μια πιθανή σύγκρουση.

«Είμαι ευτυχής που βλέπω τις προϊοντικές επενδύσεις μας να αποδίδουν», δήλωσε ο Χόκαν Σάμιουελσον (Håkan Samuelsson), πρόεδρος και CEO της Volvo Cars, ο οποίος αναδείχθηκε ως «Πρόσωπο της Χρονιάς για την Παγκόσμια Αυτοκίνηση, από εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης, στις αρχές αυτού του μήνα, στη Γενεύη.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Volvo
Παρακαλούμε περιμένετε ...