Από 13.450 ευρώ οι Sport εκδόσεις του Fiat 500

Δύο νέες εκδόσεις του Fiat 500 είναι διαθέσιμες από τις αρχές Ιανουαρίου στην Ελλάδα. Οι εκδόσεις Sport διακρίνονται από εξωτερικά χαρακτηριστικά που εκπέμπουν δυναμισμό και ενέργεια και χαρακτηρίζονται από τους νέους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά μαρσπιέ, την πίσω αεροτομή, τις σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 15 ιντσών. Νέα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υπάρχουν όμως και στο εσωτερικό, ενισχύοντας το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, όπως σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων, ασημί ματ χρώμα στο ταμπλό και νέα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές.

Oι εκδόσεις Sport προσφέρουν επίσης ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που τονίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές. Έτσι, στάνταρντ είναι οι 7 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, οι προβολείς ομίχλης, το ηχοσύστημα με RadioCD/MP3 Player, το σύστημα Blue & Me με χειριστήρια στο τιμόνι, το σύστημα Start & Stop κ.α.

Οι εκδόσεις Sport του Fiat 500 θα είναι διαθέσιμες με τους κινητήρες 0.9 Twinair βενζίνης 85 ίππων και 1.3 MTJ πετρελαίου 95 ίππων. Οι τιμές είναι 14.750 ευρώ για το πρώτο και 15.900 ευρώ για το δεύτερο. Με προωθητική ενέργεια 1.000 ευρώ και με όφελος απόσυρσης, οι τελικές τιμές διαμορφώνονται σε 13.450 και 13.940 ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, οι εκδόσεις αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% μέσω της FGA Bank.

Σχετικά Tags
Fiat