Πιο φθηνά Clio και Clio Sport Tourer

Οι τιμές του Clio ξεκινούν από τις 11.610 και 14.030 ευρώ (εκδόσεις βενζίνης και Diesel αντίστοιχα), ενώ το Clio Sport Tourer ξεκινά από τις 15.910 ευρώ (εκδόσεις Diesel)

Το Renault Clio χάρη στον σχεδιασμό, την ευρυχωρία, τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και την οδική συμπεριφορά που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην άνεση και το σπορτίφ χαρακτήρα, έχει κερδίσει την αναγνώριση του κοινού, όσο και των ειδικών. Αντίστοιχα το Clio Sport Tourer, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά του Clio προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα χάρη στον ιδιαίτερα μεγάλο χώρο αποσκευών. 

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων (όλες οι εκδόσεις Diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας), αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης συντελούν στο χαμηλό κόστος χρήσης των μοντέλων της οικογένειας Clio.

Τώρα, η Teoren Motors προσφέρει τα Clio και Clio Sport Tourer σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που ίσχυαν με το μέτρο της απόσυρσης, δίνοντας παράλληλα μια σειρά παροχών.

Συγκεκριμένα όλα τα Clio και Clio Sport Tourer συνοδεύονται από δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης (σύνολο 5 έτη), δωρεάν ασφάλιση για 6μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 έτη. Οι τιμές του Clio ξεκινούν από τις 11.610 και 14.030 ευρώ (εκδόσεις βενζίνης και Diesel αντίστοιχα), ενώ το Clio Sport Tourer ξεκινά από τις 15.910 ευρώ (εκδόσεις Diesel).