Επεκτείνεται το πρόγραμμα “10 σε όλα” της Volkswagen Bank Hellas

Το επετειακό πρόγραμμα «10 σε όλα» της Volkswagen Bank Hellas απεδείχθη απόλυτα πετυχημένο.

Στην πλειοψηφία τους οι αγοραστές αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ή μοτοσικλετών Ducati άκουσαν το πολυπόθητο «ΝΑΙ» στην χρηματοδότηση του νέου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που επέλεξαν, λαμβάνοντας και τα οφέλη του επετειακού προγράμματος χρηματοδότησης και ασφάλισης «10 σε όλα».

Η μεγάλη ζήτηση τις τελευταίες ημέρες του έτους, οδήγησε την Volkswagen Bank Hellas στην απόφαση να επεκτείνει και τον Ιανουάριο του 2015 το πρόγραμμα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν ακόμα περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές.

Το πρόγραμμα «10 σε όλα» δημιουργήθηκε με αφορμή τη δυναμική παρουσία 10 ετών της Volkswagen Bank Hellas στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδοτικού και ασφαλιστικού προγράμματος για όσους θέλουν να αποκτήσουν:

● 10 μήνες άτοκα

● 10 δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις

● Προκαταβολή από 0%

10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινώντας και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, η Volkswagen Bank Hellas ως μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διέγραψε μια ανοδική πορεία μέσα από κορυφαίες συνεργασίες, δημιουργώντας τα πιο πρωτοποριακά χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με τα αντίστοιχα σήματα: Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: volkswagenbankhellas.gr volkswagenbank.gr, audifinancialservices.gr, seatcredit.gr, skodafinancialservices.gr και ducatifinancialservices.gr.