VOLVO: Ενισχύεται ο στόλος με το Livsty

Μία νέα έκδοση προστίθεται στη γκάμα των VolvoV40 και V40 CrossCountry, του πετυχημένου μοντέλου της σουηδικής μάρκας , που βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων των premium χάτσμπακ για το 2014. Η νέα έκδοση ονομάζεται Livstyl (διαβάζεται Λίιβ-στυλ), με το όνομα να αποτελεί μετάφραση της λέξης lifestyle στα σουηδικά. Η έκδοση Livstyl χαρακτηρίζεται από ένα πολύ πλούσιο πακέτο αναβαθμισμένου εξοπλισμού συνολικής αξίας άνω των 3.000 €, το οποίο διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Προσφέρει μία ακόμη επιλογή, στους υποψήφιους αγοραστές του 5θυρου χάτσμπακ της Volvo, το οποίο σύμφωνα με τις απαιτητικές δοκιμές του έγκυρου ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας EuroNCAP, είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Ο επιπλέον εξοπλισμός της έκδοσης Livstyl περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8'' TFT υψηλής ανάλυσης και τρία διαφορετικά θέματα απεικόνισης (Elegance, Eco και Performance), τα οποία ο οδηγός επιλέγει κατά την προτίμησή του

  • Cruise Control

  • Ηχοσύστημα HighPerformance με CDplayer με χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth & έγχρωμη οθόνη 5'' στην κεντρική κονσόλα

  • Ενεργούς κατευθυντικούς προβολείς Xenon, οι οποίοι στρέφονται ακολουθώντας την πορεία κίνησης του αυτοκινήτου (περιλαμβάνουν φώτα ημέρας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης)

  • Σύστημα πλυσίματος προβολέων υψηλής πίεσης

  • Αισθητήρες παρκαρίσματος στο πίσω προφυλακτήρα

  • Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED με δυνατότητα ρύθμισης (φωτισμός ανάγνωσης πίσω με δυνατότητα ρύθμισης από το μενού, φωτιστικά σημεία στο χώρο αποσκευών δεξιά, στις θήκες των εμπρός θυρών και στη βάση τους, στη θύρα πορτ-μπαγκαζ και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων)

  • Φωτιζόμενο επιλογέα ταχυτήτων

  • Κεντρική κονσόλα με διακοσμητικά αλουμινίου με ένθετα διακοσμητικά SilkMetal σε επιφάνειες των θυρών και του ταμπλό

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόσθετος εξοπλισμός έρχεται να προστεθεί στον πλούσιο εξοπλισμό που ήδη διαθέτει το αυτοκίνητο, που εκτός των άλλων ενδεικτικά περιλαμβάνει: CitySafety δεύτερης γενιάς για αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητα έως και τα 50 χλμ./ώρα, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής τύπου κουρτίνας και γονάτου για τον οδηγό αλλά και αερόσακο πεζού (που μόνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει απ’ όλη την αυτοκινητοβιομηχανία!), σύστημα Start/Stop και σύστημα κλιματισμού, ζάντες αλουμινίου 16”, εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, δερμάτινο τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, τα γνωστά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της Volvo κλπ.

Η έκδοση Livstyl για το V40 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.570 € ενώ για το V40 CrossCountry η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται στα 24.270 €. Και στις δύο περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται όφελος απόσυρσης καθώς και όφελος προσφοράς, η οποία θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Σχετικά Tags
Volvo