Επιδότηση για αγορά Volkswagen με φυσικό αέριο

Aπό τις 25/7 η 4θυρη έκδοση του ecoup προσφέρεται με Blue Bonus επιδότησης στην τελική λιανική τιμή 11.990€ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).

Το ecoup! εφοδιάζεται με τον νέο 3κύλινδρο κινητήρα 999ccCNG απόδοσης 68PS με Blue Motion Technology. Ο συνδυασμός αυτός δίνει υψηλές επιδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το ecoup! καταναλώνει 2,9 kgCNG ανά 100km ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/kmCO2. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσσουν το ecoup! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

Για να γίνει αντιληπτό το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το ecoup! αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι σήμερα η τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1€ (τρέχουσα τιμή 0,96€). Με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, το ecoup! απαιτεί μόλις 2,8€ για κάθε 100 χιλιόμετρα!

Ήδη, στην Ελληνική αγορά, περισσότεροι από 120 ιδιοκτήτες ecoup! απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το ecoup! καθώς και τα GolfTGI και GolfVariantTGI, επεκτείνουν την προϊοντική γκάμα της VW στα μοντέλα με Φυσικό Αέριο Κίνησης CNG καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών των ενδιαφερόμενων πελατών, διατηρώντας τη φίρμα πρωτοπόρο στην αναπτυσσόμενη αγορά της αεριοκίνησης.