Από το Μάιο αγοράζεις Alfa Romeo προκαταβάλλοντας το 50% της αξίας

Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορεί κανείς να κάνει δική του την Alfa Romeo Giulietta πληρώνοντας προκαταβολή κατά την αγορά μόνο €10.900* ή την Alfa Romeo MiTo με €8.400*. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία άτοκη περίοδο χάριτος 12 μηνών, δίνοντάς σας την επιλογή μετά τους 12 μήνες να αποπληρώσετε το αυτοκίνητό σας μετρητοίς ή να αιτηθείτε την επαναχρηματοδότηση του υπολοίπου 50% μέσω FGA Bank ενώ ακόμα έχετε το δικαίωμα επαναγοράς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καταβάλλοντας κανείς ως προκαταβολή με την αγορά μόνο το 50% της αξίας της, δηλαδή €10.900*, αποκτά την Giulietta με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Distinctive και τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.6 105hp JTDM-2. Η Giulietta Distinctive περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17”, επιλογέα δυναμικής κατάστασης αυτοκινήτου Alfa DNA και σύστημα infotainment U-Connect με οθόνη αφής 5”. Αντίστοιχα, με €8.400* προκαταβολή από το Μάιο μπορεί κανείς να κάνει δική του τη MiTo Distinctive με τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.3 85hp JTDM-2, που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, και έναν πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, δερμάτινο τιμόνι και το σύστημα U-Connect με την οθόνη αφής 5”.

Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορείτε από το Μάιο να αποκτήσετε τη δική σας Alfa Romeo, πληρώνοντας σήμερα μόνο το 50% της αξίας της και το υπόλοιπο να το εξοφλήσετε από το 2015, με τη λήξη της άτοκης 12μηνης περιόδου χάριτος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.alfaromeo.gr.