Ford Mustang και F-150 Raptor από τη LEGO!

Επειδή όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας, η Ford σε συνεργασία με την εταιρία παιχνιδιών LEGO Speed Champions φέρνουν την έξαψη της αγωνιστικής πίστας στο σαλόνι μας με τα πρώτα σετ F-150 Raptor & Mustang της LEGO.

«Το LEGO Group είναι μία πρωτοκλασάτη εταιρία παιχνιδιών, που απολαμβάνει υψηλή δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Joe Hinrichs, πρόεδρος της Ford στην Αμερικανική ήπειρο. «Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε παίζοντας με LEGO, γι’ αυτό και πολλοί, μεταξύ των οποίων και οι μηχανικοί μας, βλέπουμε αυτό το project σαν ένα όνειρο ζωής.»

Το σετ Mustang 185-τεμαχίων περιλαμβάνει πίνακα χρονομετρημένων αποτελεσμάτων και έναν οδηγό αγώνων. Το σετ F-150 Raptor 664-τεμαχίων περιέχει ένα άριστα εξοπλισμένο γκαράζ, τρέιλερ, αγωνιστικό φωτεινό σηματοδότη, ένα ‘φτιαγμένο’ Model A, και μία ομάδα υποστήριξης της Ford για διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των εργασιών.»

Η ομάδα της LEGO συνεργάστηκε στενά με τις ομάδες αδειοδότησης και σχεδίασης της Ford στη φάση εξέλιξης και προϊοντικού σχεδιασμού. Μαζί αποφάσισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια, μέχρι τις συσκευασίες και τα υλικά του μάρκετινγκ.

Η συνιστώμενη λιανική τιμή στις ΗΠΑ για το σετ Mustang είναι $14.99, και για το F-150 Raptor αντίστοιχα $49.99..

Σχετικά Tags
Ford