Νέο τετρακίνητο LEON X-PERIENCE

O Πρόεδρος της Seat Jürgen Stackmann παρουσίασε στο Παρίσι το LeonX-Perience, ένα νέο μοντέλο με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό off-road, το οποίο επεκτείνει το εύρος της μικρομεσαίας κατηγορίας έτσι ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες και να κατακτήσει νέες διαδρομές.

Το τετρακίνητο Leon που βασίζεται στο αμάξωμα του LeonST, διαθέτει εξαιρετική δυναμική σχεδίαση και καθημερινή χρηστικότητα. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, ανάρτηση με επιπλέον απόσταση από το έδαφος (27 χιλιοστά), διακριτική off-road εμφάνιση και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους, προσφέρει μία πρόσθετη διάσταση οδηγικής απόλαυσης.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του ταιριάζει απόλυτα με τους κινητήρες TDI και TSI απόδοσης από 110hp έως και 184hp και με δύο τύπους μετάδοσης κίνησης (χειροκίνητο ή DSG). Η μόνιμη τετρακίνηση είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα του είδους του στο κόσμο, καθώς η Seat χρησιμοποιεί ένα νέο πολύδισκο συμπλέκτη με υδραυλική ενεργοποίηση και ηλεκτρονικό έλεγχο, πέμπτης γενιάς Haldex.

ΤοX-Perience διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του κορυφαία συστήματα υποβοήθησης: δυναμικό σύστημα ελέγχου τροχών EDS (ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό), XDS (για καλύτερη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση στις στροφές), ESC ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, φρένα με σύστημα αποφυγής πολλαπλής σύγκρουσης για μέγιστη ασφάλεια.

Σχετικά Tags
Seat