Τετραπλή Επιτυχία για τα Adam στο ράλι της Εσθονίας

Η ομάδα Opel Rallye Junior ολοκλήρωσε με επιτυχία το auto24 Rally Estonia με δύο θέσεις στο βάθρο και έκανε ένα μεγάλο άλμα για την υπεράσπιση του τίτλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η ομάδα Opel Rallye Junior ολοκλήρωσε με επιτυχία το auto24 Rally Estonia με δύο θέσεις στο βάθρο και έκανε ένα μεγάλο άλμα για την υπεράσπιση του τίτλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι οδηγοί της Opel Marijan Griebel (27, Hahnweiler) και Chris Ingram (22, Manchester) τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση στην τέταρτη διοργάνωση του FIA ERC Junior.

Ο Julius Tannert (26, από το Zwickau) ολοκλήρωσε την επίδοση της ομάδας της Opel με το τρίτο εργοστασιακό Adam R2, τερματίζοντας 5ος.

Οι τρεις οδηγοί βρίσκονται τώρα στις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης του FIA ERC Junior.

Με δύο αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν, ο Ingram είναι στην κορυφή με 111 βαθμούς, μπροστά από τους Griebel με 100 και Tannert με 50 βαθμούς. Ο Πολωνός Lukasz Pieniazek είναι τέταρτος με ένα customer ADAM R2 (48).

Δύσκολα θα χάσει τώρα η Opel ένα δεύτερο συνεχόμενο τίτλο ERC Junior. Μόνον ο νικητής στις Αζόρες, Diogo Gago (Πορτογαλία) και ο νικητής της Εσθονίας Miko-Ove Niinemae (Εσθονία) θα μπορούσαν να περάσουν οριακά τους οδηγούς της Opel Junior (προσμετρώντας τα 4 καλύτερα αποτελέσματα από τα έξι της σεζόν) με ένα θεωρητικό σκορ 116 και 115 βαθμών.

Αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν τους τελευταίους δύο αγώνες του JERC στην Τσεχία (26-28 Αυγούστου) και Λετονία (16-18 Σεπτεμβρίου) σε συνδυασμό με ατυχίες των αντιπάλων τους.