Romain Grosjean, ο πρώτος των πρώτων

Στον αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions), που διεξήχθη φέτος στη Μπαγκόγκ μεταξύ οδηγών από όλες τις κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Romain Grosjean κατάφερε να αναρριχηθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Για να το επιτύχει χρειάστηκε να κερδίσει σε knock-out αγώνες τους Μichael Schumacher και Sebastian Vettel, ενώ στο μεγάλο τελικό νίκησε δύο φορές τον Tom Kristensen οδηγώντας το buggie του αγώνα, αλλά και το ΚΤΜ Χ-Βοw. Είναι ο τέταρτος Γάλλος οδηγός που κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών, μετά τους Didier Auriol, Sebastien Loeb και Sebastien Ogier.

Ωστόσο, νωρίτερα, στους αγώνες των εθνικών ομάδων (Race of Champions Nations' Cup), οι Schumacher και Vettel είχαν καταφέρει να επικρατήσουν για έκτη συνεχόμενη φορά, κατακτώντας τον τίτλο για τη Γερμανία. Στον τελικό, όπου έφτασαν αήττητοι, οι δύο πιλότοι της F1 νίκησαν τη γαλλική ομάδα των Romain Grosjean και Sebastien Ogier, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, για τη διεκδίκηση του 7ου συνεχόμενου τίτλου.