Νεαρός μπήκε σε πίστα με το Ι.Χ. της φίλης του σε ώρα αγώνα!

Μπήκε μέσα σε πίστα την ώρα του αγώνα με Ι.Χ. αυτοκίνητο και συνελήφθη γι' αυτό.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς...

Η απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστή τον υπερφίαλο 21χρονο, Τζακ Κοτλ, εξελίχθηκε στην πίστα Μπραντς Χατς στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Τζακ ήθελε απλά να εντυπωσιάσει την κοπέλα του και πήρε ένα λευκό Volkswagen Polo και μπήκε με το... "έτσι θέλω" στην ιστορική πίστα, η οποία περιλαμβανόταν και στο πρόγραμμα της Formula 1 πριν αντικατασταθεί από το Σίλβερστοουν.

Το βίντεο-πειστήριο της... εξυπνάδας του νεαρού -υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας Fun Cup βρισκόταν εν εξελίξει!- ανέβηκε στο YouTube και έχει διάρκεια τριών λεπτών και 17 δευτερολέπτων, στα περισσότερα εκ των οποίων η κοπέλα που κάθεται δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού ουρλιάζει πανικόβλητη.

Ταυτόχρονα, βέβαια, η συνοδηγός εύστοχα και προφητικά -ως τραγική ειρωνία θα έλεγε κανείς μετά την κατάληξη στη σύλληψη- αναρωτιέται: "Δεν το σκέφτεται κανείς σας ότι είναι πολύ περίεργο που το κάνουμε αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα;".

Το εν λόγω βίντεο, όπως θα προέβλεπε κανείς, γρήγορα έγινε viral με αντικρουόμενα -αλλά πάντως, πάρα πολλά- σχόλια στο Twitter.

Άλλωστε, ο Κοτλ δεν αρκέστηκε εκεί, αλλά αποπειράθηκε να προσπεράσει και οχήματα που έτρεχαν στο Fun Cup, κατηγορίας Indy!

O Κοτλ, με καταγωγή από το Ιστ Σάσεξ, είχε ξανασυληφθεί τον προηγούμενο μήνα για διατάραξη της κοινής ησυχίας στο Σέβενοουκς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Στο μεταξύ, ο σπορτκάστερ του αθλητικού δικτύου NBC, που έδειχνε τον αγώνα, δεν πίστευε ότι ένα Volkswagen μπήκε μέσα στην πίστα αγώνα και μάλιστα, το πέρασε για Golf αρχικά και μετέπειτα για Σκαραβαίο!