Στάζει φαρμάκι ο Γουέμπερ για τον ομόσταβλό του, Φέτελ

Η κόντρα του Μαρκ Γουέμπερ με τον Σεμπαστιάν Φέτελ συνεχίζεται, με τον Αυστραλό να αφήνει αιχμές για τη συμπεριφορά του Γερμανού. Ο πιλότος της Red Bull αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τονίζοντας πως για αυτές ευθύνεται η συμπεριφορά του ομόσταβλού του.

Χαρακτηριστικά, ο Γουέμπερ τόνισε: "Δεν νομίζω ότι οι αποδοκιμασίες προέρχονται λόγω των πολλών νικών του Σεμπ. Και ο Μπολτ κερδίζει σε κάθε κούρσα, αλλά ο κόσμος δεν τον αποδοκιμάζει. Είναι περίεργος ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει κάποια πράγματα".

Στη συνέχεια, ο Αυστραλός συμπλήρωσε: "Θα πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Προφανώς, κάποιες στιγμές θα πρέπει να είσαι αμείλικτος. Ξέρω ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα καλός, αλλά είμαι χαρούμενος με την καριέρα μου. Νομίζω ότι μετά η αντίδραση του μετά τον αγώνα στη Μαλαισία ήταν σωστή, αλλά μετά τα όσα δήλωσε στην Κίνα -όταν είχε πει ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του- δεν ξέρω πως ενθαρρύνει τον κόσμο να σκεφτεί διαφορετικά για αυτόν. Όπως και να έχει οι αποδοκιμασίες δεν είναι σωστές. Ο Σεμπ είναι ένα φαινόμενο, άνετα μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Σουμάχερ".

Πηγή: novasports.gr